Inuyashiki



CREATOR- Hiroya Oku


Ichirou Inuyashiki este un bătrânel de 58 de ani care are o familie destul de tânără (o soție cam de 35-40 ani, o fiică de 17 ani și un băiețel  de 13 ani). Într-o zi este informat că nu mai are mult de trăit din cauza cancerului de stomac, era distrus, încă avea o familie de întreținut. Și-a luat inima-n dinți și a vrut să îi spună și familiei, dar aceasta era prea ocupată pentru a-i oferi atenție, deci hotărăște să iasă la o plimbare cu câinele său noaptea în parc. 💥🛸 bam, mare OZN în cap îl ucide instant pe el și pe un tânăr. Pentru a nu-și trăda identitatea și a-și masca vina, extratereștrii le dau corpuri de roboți și așa începe totul. Bătrânelul se va simți din nou om dacă ajută omenirea, iar tânărul dacă ucide. 


Anul lansării: Toamna 2017
Studio: MAPPA

Vârstă: 18+ violență 
Genuri: Acțiune, Dramă, Psihologic, Science-Fiction
Teme: filozofia vieții, eroi
Episoade: 11 (220min= 3h 40min)

Manga: 10 volume, 85 capitole
Anul publicării: iarna 2014



PERSONAJE 
ICHIROU INUYASHIKI- este un bătrânel foarte omenos, îi plăcea să ajute și înainte să devină cyborg, își iubește și prețuiește familia și ar face orice pentru a-i proteja.  La aspect pare foarte jalnic, un pumn și l-ai doborî, dar aparențele înșeală. Cu noul său corp va învinge mafii întregi.


HIRO SHISHIGAMI- un iubitor mare de manga în special One Piece, este surprinzător de calm pentru o mașinărie de ucis. Din cauza extratereștrilor se simte om când ucide, știe mai bine să-și folosească corpul decât Inuyashiki. Acesta locuiește cu mama sa după ce tatăl lui i-a părăsit pentru o altă femeie. 


MARI INUYASHIKI- copilul mai mare al lui Ichirou, este o fată de liceu care vrea să se distreze cu prietenii. Când era mică din cauza vârstei tatălui se temea că acesta va muri, acum îi e rușine cu el deoarece copiii o tachinează spunându-i că e bunicul ei.


TAKESHI INUYASHIKI- este un băiat timid de asta este brutalizat la școală. După toate acestea are simptome de depresie


MARIE INUYASHIKI- soția lui Ichirou, îl iubește, dar din cauza că trebuie să se ocupe de copii rareori îi oferă atenție. 


YUUKO SHISHIGAMI- mama lui Hiro, este foarte stresată mai mereu din cauza situației financiare.


NAOYUKI ANDOU- este prietenul din copilărie al lui Hiro. Din cauza unor bătăuși de la școală acesta s-a închis în camera dormind și citind manga toată ziua. Este  primul care a aflat că cei doi protagoniști sunt cyborgi. Manga lui preferată este Gants.


SHION WATANABE- este o fată care e îndrăgostită peste măsură de Hiro, deși e foarte rece cu ea (Shion: Te plac; Hiro: Mulțumesc) și ar face orice pentru el. Locuiește cu bunica sa.


PERSONAJE CARE APAR MAI TÂRZIU 
⚠️SPOILER ALERT⚠️
SAMEJIMA- șeful unei mafii, un șef crud care face ce dorește și când dorește. 


DONALD TRUMP- președintele Statelor Unite, apare atunci cand NASA i-a comunicat că un meteorit uriaș va lovi Pământul. 



Păreri proprii ⚠️SPOILER ALERT⚠️
Personaj preferat masculin- Inuyashiki, mi-a plăcut cum alegea să nu omoare pe nimeni ca să salveze victimele, totuși felul în care îi paralize a fost super tare, bam traiectorie, bam laser, bam paralizie.
Personaj preferat feminin- Watanabe, a luptat pentru iubirea ei, chiar dacă a fost un SIMP.

Nota: 10/10

Părere: Animația e 🔝, ideea e super faină, imaginează-ți niste cyborgi care trag cu lasere doar spunând: bang, zburând și dând cu rachete pe cer, e Wow. Interesant faptul că se alimentează doar cu apă. Și e wow cum au decis să-l introducă pe Trump în anime. Finalul mi-a dat emoții, e asa tare ca s-au sinucis oprind meteoritul.

Lupta favorită: Inuyashiki vs Hiro





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Naruto-ghid episoade fără fillere

Bungou stray dogs facts part 1

Bakugan part 1